Qui som

L’Escola Bressol Municipal de Vilassar de Mar, va néixer l’any 1981 per donar una resposta educativa als infants del Primer Cicle d’Educació Infantil, així com oferir a les famílies un servei per facilitar la conciliació laboral. Des de llavors, la tasca realitzada per les educadores de l’escola amb estima, dedicació i molta cura, ha mantingut la voluntat de seguir creixent i millorant al costat dels nostres nens i nenes.

Gaudim de dos edificis on acollim infants des de les setze setmanes fins als tres anys.

El nostre projecte es basa en aconseguir una escola familiar i propera on l’infant es pugui desenvolupar de manera respectuosa, on sigui capaç d’explorar, experimentar i fomentar la seva curiositat donant valor a la quotidianitat, al joc lliure i a l’autonomia.

Som un equip compromès i inquiet. Ens agrada reflexionar sobre tot allò que té a veure amb la nostra tasca, és per això que estem en formació constant. Amb aquesta mirada volem que els infants trobin espais rics i variats (sempre atenent a les necessitats evolutives). Espais confortables, adequats i segurs tant a nivell d’aprenentatge com a nivell de joc.

Entre tots formem una gran família amb interessos comuns en aquesta tasca d’acompanyament compartit. Desitgem que gaudiu de l’escola i us convidem a participar en aquest projecte tan gratificant i enriquidor !