Vila Educadora

Avui una representació dels infants de La Bressoleta  han fet entrega del llibre del poble al Vaixell Burriac. Ens ho hem passat d’allò més bé i ens han rebut amb molta il·lusió.

El tema escollit per La Bressoleta ha estat la platja.

Els infants de totes les edats han participat: arrugant paper, enganxant sorra i confeti, pintant amb les mans… i amb la col·laboració de les mestres ho han enganxat tot als plafons.

vila

VISITA

Avui uns alumnes del IES Pere Ribot ens han fet una visita molt especial. Un conte teatralitzat per perdre la por a anar al metge! Ens ho hem passat molt bé i ens han posat una tireta!!

SITUACIÓ OBRES

Ja tenim el terra ben sec per començar. Ja han començat amb la col·locació del terra i  els fusters a reparar tota la fusteria. També s’estan fent actuacions a l’exterior.

OBRES

Segueixen les obres de Montevideo, tot i que la gran humitat dels darrers dies ha  dificultat el ritme. S’està fent tot el possible per assecar el terra ben aviat.

Seguirem informant.

img-20161021-wa0003

Obres

Ja han començat les obres d’Av Montevideo. Ben aviat tornarem a les nostres aules!!

Però mentre estem molt contents i ens ho passem molt bé a Eduard Ferrés.

Inundacions

Benvolgudes famílies,

Les intenses pluges del passat dimecres 12 d’octubre van afectar algunes aules de l’edifici de “La Bressoleta” de l’avinguda Montevideo. Per aquest motiu hem reubicat temporalment a “La Bressoleta” de l’avinguda Eduard Ferrés els infants dels grups següents: ÀNECS, CONILLS, MICOS i GATS.

La recol·locació és per una causa de força major i evitar la suspensió de les classes. Des de l’Ajuntament s’està fent tot el possible per tornar aviat a la normalitat.

Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar aquests canvis forçats i al mateix temps us donem gràcies a per la vostra col·laboració.

inun